Rozinky 300 g

Rozinky 300 g
Rozinky mají dlouhou tradici. Svůj jídelníček si jimi obohacovali už králové a šlechta na svých dvorech. Slovo rozinka pochází z francouzského slova raisin a znamená suchý hrozen. V češtině můžeš napsat rozinka i hrozinka.Není to hrozný - obojí je pravopisně správně. Tak co? Kdo si teď dá hrst rozinek do vánočky nebo přímo do pusy?    Tip Vůbec si nemusíš dávat rozinky do vánočky a můžeš je klidně jíst i samotný. A jestli přece jen...zkus je před pečením namočit do rumu jestli ti už bylo 18. Dostanou správný říz. 

Cena: 79,00 Kč

Rozinky mají dlouhou tradici. Svůj jídelníček si jimi obohacovali už králové a šlechta na svých dvorech.

Slovo rozinka pochází z francouzského slova raisin a znamená suchý hrozen. V češtině můžeš napsat rozinka i hrozinka.
Není to hrozný - obojí je pravopisně správně. Tak co? Kdo si teď dá hrst rozinek do vánočky nebo přímo do pusy? 

 

Tip

Vůbec si nemusíš dávat rozinky do vánočky a můžeš je klidně jíst i samotný. A jestli přece jen...zkus je před pečením namočit do rumu jestli ti už bylo 18. Dostanou správný říz. 



U nás najdete vždy ten správný dárek pro mámu. Ať má narozeniny nebo svátek, uděláte jí radost dárkem od nás.
Koukněte na naše hlavní kategorie dárků pro maminku.

Ovoce

Hledáte dárek pro někoho dalšího? Zkuste se podívat také na naši nabídku dárků na stránce:

Sušené pomelo plátky 100 g

  Tak zaprvé...dřív než si ho strčíš do pusy, musíš se přece o pomelu dozvědět něco zajímavého! Svou chutí připomíná grep, akorát je sladší. Je to obrovský bombastický citrus a svou chutí strčí všechny ostatní do kapsy. Jestli máš ten správný citrusový vkus, tak si sušené pomelo zamiluješ stejně jako já a všichni moji kámoši.  A jak jinak pomelo použít než jen jako suprovou sváču nebo mlsku po jídle? Do té tvojí hlavy, s dovolením ještě vložím pár nápadů. Pomelo je super nakrájet a...

Fíky 1 kg

  Boření standardů, pravidel a zažitých věcí je vždy zábava, výzva a vzrušení. To ví každý. Fíky samy o sobě boří mýty a pravidla a jsou mnohem více zajímavější než si možná myslíš. Tak poslouchej. Stromy fíků nemají květy na svých větvičkách nýbrž uvnitř samotného fíku! A to už je taková jejich malá rebelie.   Pokud budeš jíst fíky, budeš silný jako olympionik! No fakt! V ranných dobách to bylo tréninkové jídlo každého atleta, který se chystal na olympijské hry a také se fíky dostávaly pokud...

Jablečné trubičky v jogurtu 300 g

 Nemáš čas na pečení štrůdlu pro návštěvu? Neumíš péct nebo se ti prostě nechce? Nemusíš být úplně za trubku bez pohoštění.Vyřeš to chytře. Nabídni jablečné trubičky namočené do jogurtové polevy a vytřeš zrak. Jejich jemná, sladká chuť rozzáří oči i té nenáročnější návštěvy. Třeba tchýně. Kromě toho můžeš trubičky mlsat ke svačině, místo čokolády večer a  můžeš je zabalit dětem do školy nebo na výlet. Mlsej chytře, a ať to stojí za to!    Tip Chceš si dopřát česká sušená jablíčka bez polevy?...

Jahody sušené mrazem 100 g

Sušit mrazem? Ano, můj milí veverčí příteli! Víš vůbec, jak takové sušení mrazem probíhá? Ovoce - v našem případě jahody - se šoupnou rovnou do teploty -50 až -100 stupňů. A to je pořádná a náhlá zima. A taky je v tom mrazáku pěkně nízký tlak, že by jeden pad! No, v tomhle případě nikdo nepadne. A to hlavně ani barva, chuť a vitamíny v ovoci obsažené. Při sušení mrazem je ovoce zbaveno veškeré vody v několika fázích, a to jim zajistí křupavou chuť! Takové sušení trvá klidně i několik dní.  Při...

Hrušky 100 g

 Hrušky jsou dar bohů, napsal Homér ve své Odysee. V řecké mytologii jsou hrušky zasvěcené bohyním Héře a Afroditě. Bohyním rodiny a lásky. Tos určitě nevěděl. A také se jim říkalo máslové ovoce, pro jejich jemnou a máslovou texturu. Moje sušené hrušky jsou stejně jemné a chutné jak všechny legendy a citáty praví. Jsou láska. Hebké a šťavnaté sušené kousky jsou skvělé jako rychlá svačinka, a jestli jsi znalec různých experimentů v kuchyni, můžeš je použít třebas do pečení. Díky jejich unikátní...

Jahody sušené mrazem 30 g

Sušit mrazem? Ano, můj milí veverčí příteli! Víš vůbec, jak takové sušení mrazem probíhá? Ovoce - v našem případě jahody - se šoupnou rovnou do teploty -50 až -100 stupňů. A to je pořádná a náhlá zima. A taky je v tom mrazáku pěkně nízký tlak, že by jeden pad! No, v tomhle případě nikdo nepadne. A to hlavně ani barva, chuť a vitamíny v ovoci obsažené. Při sušení mrazem je ovoce zbaveno veškeré vody v několika fázích, a to jim zajistí křupavou chuť! Takové sušení trvá klidně i několik...

Bylliné masti pro maminku

víno pro maminku
víno pro maminku