Kešu ořechy MIX 1 kg

Kešu ořechy MIX 1 kg
Znáš ledvinovník? Na něm nerostou orgány nýbrž kešu jablíčka! Asi už ti sepne, že kde jsou kešu jablíčka, budou i kešu oříšky. Stopka jablíčka je to naše milované kešu. Ty se musí nejprve zpracovat pražením, protože některé části rostliny jsou jedovaté.    Po upražení olejem nebo horkým vzduchem se však můžeš vrhnout na pytlík lahodných kešu. Získaly si už nejedno srdce milovníků dobrého jídla a dostanou i tebe! Kešu jsou díky své chuti skvělou volbou do pomazánek nebo salátů nebo do pečení.      

Cena: 459,00 Kč

Znáš ledvinovník? Na něm nerostou orgány nýbrž kešu jablíčka! Asi už ti sepne, že kde jsou kešu jablíčka, budou i kešu oříšky. Stopka jablíčka je to naše milované kešu. Ty se musí nejprve zpracovat pražením, protože některé části rostliny jsou jedovaté. 

 

Po upražení olejem nebo horkým vzduchem se však můžeš vrhnout na pytlík lahodných kešu. Získaly si už nejedno srdce milovníků dobrého jídla a dostanou i tebe! Kešu jsou díky své chuti skvělou volbou do pomazánek nebo salátů nebo do pečení.
 

 

 



U nás najdete vždy ten správný dárek pro mámu. Ať má narozeniny nebo svátek, uděláte jí radost dárkem od nás.
Koukněte na naše hlavní kategorie dárků pro maminku.

Plody v polevě

Hledáte dárek pro někoho dalšího? Zkuste se podívat také na naši nabídku dárků na stránce:

Mandle v karobu 1 kg

  Popis Mandle je název pro jádro pecky plodu mandlovníku. Mandlovník je druh stromu rostoucích v subtropech. Více než polovinu hmotnosti mandlí tvoří tuky. Skládají se především z mononenasycených (34 %) a polynenasycených (11 %) mastných kyselin, hlavně kyseliny linolové, která v nervové soustavě plní důležitou funkci.   Vlastnosti:   Obsahují velké množství vitamínů a minerálů: hořčík, zinek, měď, mangan, fosfor, železo, vápník, vitamíny E i B, které jsou důležité pro osoby trpící...

Kokosové kostky v mléčné čokoládě 300 g

Připomeň si tropické chutě kdykoliv si mlsný jazýček zamane. Slaďoučký kokos v mléčné čokoládě pochází z Kokosovníku ořechoplodého a my z něj požíváme semena, žádné ořechy. To jsou tedy od přírody šprýmy! Ořech nebo semeno, kokosy si pro jejich jemnou a osvěžující chuť zamilovali lidé po celém světě.  Kokos jako takový má nespočet využití! Od potravinářství se propracoval Kokosovník i do kosmetiky, stavebnictví i textilního průmyslu – hotový všeuměl. A to palmy vypadají, že neumí do pěti...

Para mix 100 g

Ráno přišli a byli celí zmáčení. Když jsem se pořádně koukla přes svoje veverčí brýle všimla jsem si, že na sobě mají kabátky z těch nejlepších polev pod sluncem. Představ si, oni se v těch polevách máčeli celou noc! Každý si přinesl kus svršku. A že je ta jejich vrstva pořádně tlustá!  Kabátek z hořké čokolády Bunda z jogurtuTrenčkot z tiramisuSako z mléčný čokolády Místo aby dostaly vařečkou sem je hodila do pytle, pořádně s nima zalomcovala a vualááá....nejlepší para mix je na světě!   Tip...

Pekanové ořechy truffle 1 kg

Křehký voňavý pekanový oříšek, který se už jen sám o sobě rozplývá na jazyku a lahodí tvým chuťovým buňkám....jde ho ještě vylepšit? Odpověď zní: ANO!K pekanovému pokladu se dostaneš přes tlustou, velmi tlustou jemnou mléčnou čokoládu. Bacha, ať se v ní neutopíš, je jí až po bradu. Stačí si kus položit na jazyk a nechat ho rozpouštět. Při takovém prožitku se ti budou koulet oči v důlcích a nejspíš tě napadne složit o tomto zážitku básně a písně.  Tip Pekanové ořechy truffle jsou luxusní...

Rozinky v mléčné čokoládě 100 g

Jedna, dvě, rozinka si pro tebe jde. Jsou pro tebe rozinky v mléčné čokoládě dobré? No jasně! Jsou měkké jako polštářek, takže se budeš cítit jako u sebe v postýlce, když je budeš jíst. Taky jsou obalené do mléčné čokolády, a čokoláda jak je známo, přináší dobrou náladu a hřejivý pocit do tvého těla. Takže ano, rozinky jsou pro tebe skvělá volba. Rozinky jsou skvělý namixovaný i s brusinkami v hořký čokoládě nebo je můžeš proložit kešu oříšky v jogurtu, abys měl od každého druhu něco. Tip...

Arašídy v mléčné čokoládě 100 g

Jeden z nejslavnějších ořechů světa, který není vůbec ořechem, ale luštěninou. Koho to ale zajímá? Je to úplně jedno jak se arašíd identifikuje.Na jeho původu vůbec nezáleží, záleží na tom jak je dobrý, chutný a co se s ním všechno dá dělat. Arašíd je víc všestranný než diamant. V Americe si ho začali mazat na toast, a teď si arašídovým máslem potírá toasty celý svět. Arašídy se sypou na kung pao, jí se na slano i na sladko.No a taky se arašídy namáčí do polev. Do jemných polev z mléčné...

Bylliné masti pro maminku

víno pro maminku
víno pro maminku