Brusinky v mléčné čokoládě 100 g

Brusinky v mléčné čokoládě 100 g
Brusinky brusnice šly do lázní, a protože už vyzkoušely jogurtovou lázeň i lázeň v hořký čokoládě, zbyla jim ještě velmi jemná a klidná lázeň v té nejmléčnější mléčné čokoládě ze všech. Brusinky oddechovaly slastí po ponoření do lázně a legendy praví, že tam leží do dnes! Ochutnej šťavnaté červené brusinky namočené do mléčné čokolády. Vženou ti ruměnec do tváří a uspokojivý pocit do tvého bříška.   Tip Vyzkoušej také moje nahaté brusinky bez polevy. 

Cena: 55,00 Kč

Brusinky brusnice šly do lázní, a protože už vyzkoušely jogurtovou lázeň i lázeň v hořký čokoládě, zbyla jim ještě velmi jemná a klidná lázeň v té nejmléčnější mléčné čokoládě ze všech.
Brusinky oddechovaly slastí po ponoření do lázně a legendy praví, že tam leží do dnes!

Ochutnej šťavnaté červené brusinky namočené do mléčné čokolády. Vženou ti ruměnec do tváří a uspokojivý pocit do tvého bříška.

 

Tip

Vyzkoušej také moje nahaté brusinky bez polevy. 



U nás najdete vždy ten správný dárek pro mámu. Ať má narozeniny nebo svátek, uděláte jí radost dárkem od nás.
Koukněte na naše hlavní kategorie dárků pro maminku.

Plody v polevě

Hledáte dárek pro někoho dalšího? Zkuste se podívat také na naši nabídku dárků na stránce:

Malinové mandle 1 kg

Čoveče já ani nevím kam na ty nápady chodím. Jednou jsem se zase nudila a přemýšlela jsem jaký ořechy by se daly ještě vytunit, a napadly mě jak jinak než  nejoblíbenější mandle! No, a čím je tak ještě vylepšit? Mám tady mandle uzený, mandle slaný, mandle v cukru, mandle v jahodách....a tak jsem si všimla, že mi v pytlíku malin sušených mrazem, který jsem zrovna jedla, zbyl ten malinový prach, a nápad byl na světě. Mandli jsem hodila do toho prášku. Ještě tomu něco chybělo, ale co? Možná...

Jahody v hořké čokoládě (sušené mrazem) 1KG

Jahody v hořké čokoládě se drží v hitparádě mňamózních dobrot na prvních příčkách již nějakou dobu. Ještě  nikdo nesesadil tyhle žádané královny hořkých polev. A to se o to snažily kdejaké ořechy a ovoce. Jejich krásu a kouzlo zachycují světoví fotografové a jahody vždycky rády zapózují svými svůdnými červenými rtíky.  Jejich kámošky - přirozeně krásné jahody sušené mrazem, jahody v jogurtovém kabátku a jahody v mléčně čokoládovém balóňáku se samozřejmě snaží držet krok a nezůstávají pozadu....

Kokosové kostky v mléčné čokoládě 300 g

Připomeň si tropické chutě kdykoliv si mlsný jazýček zamane. Slaďoučký kokos v mléčné čokoládě pochází z Kokosovníku ořechoplodého a my z něj požíváme semena, žádné ořechy. To jsou tedy od přírody šprýmy! Ořech nebo semeno, kokosy si pro jejich jemnou a osvěžující chuť zamilovali lidé po celém světě.  Kokos jako takový má nespočet využití! Od potravinářství se propracoval Kokosovník i do kosmetiky, stavebnictví i textilního průmyslu – hotový všeuměl. A to palmy vypadají, že neumí do pěti...

Mandle v tiramisu 300 g

Dlouhou cestu historií urazil italský dezert zvaný tiramisu. Pátrala jsem po vzniku této mňamózní mňamky, protože jsem veverka zvědavka, a jsem naprosto uchvácena tímto příběhem. Tiramisu vzniklo v italském domě potěšení. Byl to vynález tamní profesionální milenky, která geniálně zkombinovala ingredience a nabízela toto přírodní afrodiziakum svým zákazníkům. Profesionální milenka, já říkám profesionální cukrářka a génius!Samozřejmě prudérní společnost pravý původ a účel začala zatracovat a...

Maliny v hořké čokoládě (sušené mrazem) 300 g

Budeš mou malinou k hořké čokoládě?Maliny sušené mrazem jsou samy o sobě prostě boží. Křupavý, krásně barevný, plný vitamínů...no prostě jako ty čerstvý, co si budeme povídat. Jejich největší výhodou je i právě to, že dlouho vydrží. Mnohem mnohem déle než čerstvý. No a co s takovou malinou, která dlouho vydrží, chutná skvěle dá ještě dělat?Já jí nemohla zas nechat jen tak ležet samotinkou. Musela jsem vyzkoušet kombinaci, při který se mi sbíhaly sliny, jen jsem na ní pomyslela.Sladko...

Arašídy v mléčné čokoládě 1 kg

Jeden z nejslavnějších ořechů světa, který není vůbec ořechem, ale luštěninou. Koho to ale zajímá? Je to úplně jedno jak se arašíd identifikuje.Na jeho původu vůbec nezáleží, záleží na tom jak je dobrý, chutný a co se s ním všechno dá dělat. Arašíd je víc všestranný než diamant. V Americe si ho začali mazat na toast, a teď si arašídovým máslem potírá toasty celý svět. Arašídy se sypou na kung pao, jí se na slano i na sladko.No a taky se arašídy namáčí do polev. Do jemných polev z mléčné...

Bylliné masti pro maminku

víno pro maminku
víno pro maminku